De combinatie van een camera en een onbemand toestel

schept 1001 mogelijkheden

De mogelijkheden van een helikopter, de milieuvriendelijkheid van een luchtballon, de betaalbaarheid van fotograferen vanaf een stelling: de UAV combineert de voordelen van de gangbare methoden, zonder de nadelen. Bovendien behoort ook filmen en inspectie via infraroodcamera’s tot de opties.

 

Toptechnologie

Een ervaren piloot bestuurt de drone of UAV van op afstand. Ze zijn uitgerust met GPS, digitaal kompas en hoogtemeter. Dit maakt het mogelijk om op verschillende tijdstippen vanuit dezelfde positie (hoogte en hoek) een hoogtefoto te maken.

Een UAV vliegt tot 150 m hoog vanaf het vertrekpunt en is uiterst stabiel. Zelfs bij windkracht 6 is het mogelijk om te vliegen, al opereren wij uit veiligheidsoverwegingen tot windkracht 4.

 

Beeldmateriaal

Aan boord van de UAV: een hoge resolutie camera met groothoeklens. Deze camera levert hoogtefoto’s tot 18Mp en video in 1080p HD-kwaliteit. Op aanvraag en voor speciale toepassingen kunnen we hi-end camera’s inschakelen voor foto’s tot 24Mp en full HD-video. Zelfs warmtedetectie met thermische camera’s en livecaptaties behoren tot de mogelijkheden.

.

Nabewerking

Onze service stopt niet na de vlucht.

Sowieso beschikt u binnen elke opdracht over de standaard hoogtefoto’s uit de camera (RAW). Maar indien u dat wenst, kan Cammotion de beelden nabewerken en productieklaar materiaal aanleveren. Bekijk zelf de vele mogelijkheden in onze galerij.